Yoga is mijn ‘way-inwards’. Mensen komen zichzelf tegen gedurende hun leven, en yoga is mij doorheen heel wat periodes van mijn leven blijven aantrekken tot ik dan besloot om zelf te gaan kijken of ik een opleiding daarvan zou doen. Ik zag mezelf totaal niet voor een klas staan, wou liever verdwijnen dan in the picture staan. En nu zou ik het niet anders willen dan mensen met zachtheid begeleiden naar een momentje van rust tijdens mijn lessen.

Zachte en langzaam bewegende yogastijlen hebben mijn voorkeur tussen al de verschillende soorten die ik heb uitgeprobeerd.

Zelf ben ik door een zware depressie en burn-out aan het gaan sinds 2016. Waarbij yoga een welkome oase van rust heeft geboden. Ook vele coachings, sessies bij meerdere psychologen en psychiaters heb ik meegenomen. En in die jaren heb ik en een toolkit voor mezelf kunnen samenstellen wat voor mij werkt wanneer ik een paniekaanval heb of een zwaarder emotioneel moment. Uiteraard leer ik nog altijd bij, zoals Human Design erbij nemen als tool is de laatste jaren een verademing geweest. Human Design gaat er vanuit dat iedereen uniek is en het een tool bied om jezelf beter en nog dieper te leren kennen.

 

Karuna
Jessica Peters
info@karunabyjess.be
+32 473 99 22 09
Ondernemingsnummer: BE0753.636.154